VIDEO Shakira ne ţine pe jar. E sau nu însărcinată a treia oară?


Artista columbiană de 42 de ani are deja doi copii cu fotbalistul Gerard Pique, iar unele voci susţin că ar fi din nou însărcinată. 


În absenţa unei confirmări sau a unei dezminţiri oficiale din partea cuplului, discuţiile se poartă în special pe reţelele de socializare, acolo unde Shakira îşi delectează admiratorii cu fotografii contradictorii.

Mai întâi, atât fanii cântăreţei cât şi presa mondenă din Spania au speculat pe marginea felului în care Shakira s-a îmbrăcat la un concert alături de Alejandro Sanz. Sud-americanca a ales o ţinută de culoare închisă care i-a acoperit întreg corpul, mai puţin o mică parte a abdomenului, unde se putea remarca o urmă discretă de sarcină.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Câteva zile mai târziu, Shakira a ţinut parcă să demonteze întreaga teorie, postând pe Instagram o fotografie sexy, într-un costum de baie creaţie proprie, burtica de gravidă fiind de această dată inexistentă. În mai puţin de 24 de ore, poza Shakirei a strâns aproape 10 milioane de aprecieri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Shakira e din 2011 într-o relaţie cu fotbalistul Barcelonei Gerard Pique, rodul iubirii dintre ei fiind micuţii Milan (6 ani) şi Sasha (4 ani). După doi băieţei, probabil că Shakira şi Pique n-ar spune nu unei fetiţe. Zvonurile privind eventuala sa sarcină vin într-o perioadă complicată pentru Shakira, acuzată de fiscul spaniol de o fraudă uriaşă, de 14,5 milioane de euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira) on

related posts

Modifică setările cookies