Sotia lui "Thor", aparitie sexy si transparenta. Cum arata rochia care i-a uimit pe toti


Este una dintre cele mai invidiate femei din lume, atat pentru modul in care arata, dar mai ales pentru ca are o familie exemplu alaturi de unul dintre cei mai sexy actori, Chris Hemsworth. Elsa Pataky a atras din nou toate privirile, la ultima aparitie publiva.


Are 40 de ani pe care nu ii arata sub nici o forma. Nici atunci cand este acasa, mama a trei copii, nici cand pozeaza in lenjerie intima si in niciun caz atunci cand apare pe covorul rosu.
 
Actrita  de origine spaniola, nascuta la Madrid, cu un tata biochimist spaniol si mama, Cristina Pataky Medianu, de profesie publicist si origine romano-maghiara, este casatorita cu celebrul actor din Thor inca din 2010 si au impreuna o fiica si doi fii.

Comparata adesea cu iubita cumnatului sau, Miley Cyrus, se spuen depre ea ca este o sotie si mama model si ca este una dintre cele mai "cuminti" blonde sexy de la Hollywood. Rochia purtata la ultimul eveniment poate sa contrazica totusi aceste afirmatii.

Neagra, pana la genunchi si transparenta in totalitate, rochia Elsei i-a lasat la vedere lenjeria intima si formele apetisante. Chiar si asa, tinuta nu a fost lipsita de eleganta. :) 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Sotia lui Thor , aparitie sexy si transparenta. Cum arata rochia care i-a uimit pe toti

related posts

Modifică setările cookies