"Thor", alaturi de sotia sa la plaja. Cat de bine arata in bikini sotia lui Chris Hemsworth


"Thor" are o sotie pe masura. Daca el are un trup spectaculos, care atata ca si cum ar fi fost photoshopat cu "muschi", nici Elsa Pataky nu este mai prejos.


Chris Hemsworth si sotia sa, Elsa Pataky, s-au bucurat de o zi relaxanta la plaja, in compania celor copiilor. Interpretul lui Thor a impresionat cu trupul sau de supererou, in vreme ce Elsa si-a etalat si ea corpul super tonifiat.

Dupa ce au trait aproape 10 ani in Los Angeles, Chris Hemsworth si familia sa s-au mutat in tara lui natala, Australia, in apropierea unei plaje, pe care de altfel au si fost surprinsi de paparazzi.

Elsa Pataky este casatorita cu celebrul actor din Thor inca din 2010 si au impreuna o fiica si doi fii. Comparata adesea cu iubita cumnatului sau, Miley Cyrus, se spune depre ea ca este o sotie si mama model si ca este una dintre cele mai "cuminti" blonde sexy de la Hollywood.

Chris si-a exprimiat public dragostea si admiratia fata de jumatatea sa: "Cel mai bun lucru pe care l-am obtinut venind in Los Angeles a fost sotia mea, care este de fapt din Spania si care a fost ademenita aici de Hollywood. O iubesc foarte mult si este cel mai grozav lucru din viata mea. Ii multumesc ca este alaturi de mine", a spus Chris cand si-a ridicat un premiu, dar si in nenumarate interviuri pe care i le-a dedicat sotiei.

In plus, drept dovada a iubirii lui neconditionate, starul din Thor a declarat ca a inceput sa invete spaniola, limba materna a sotiei, pentru ca vrea sa o inteleaga mai ales cand aceasta se supara pe el si incepe sa-l certe: "Nu inteleg nimic din ce-mi spune cand e furioasa si incepe sa tipe la mine. Am invatat insa o fraza importanta, care ma salveaza de fiecare data 'Si, mi amor/ Da, draga mea'", a spus el.

Spre bucuria a milioane de fane din lumea intreaga, Chris Hemsworth a fost desemnat in anul 2014, de revista People, cel mai sexy barbat in viata.

Mama Elsei, cunoscute pentru rolul din “Fast Five”, este romanca. Cristina Pataky Medianu a emigrat in Spania, unde s-a casatorit cu José Francisco Lafuente.

  • Thor , alaturi de sotia sa la plaja. Cat de bine arata in bikini sotia lui Chris Hemsworth

related posts

Modifică setările cookies