"Inca ma mai iubesti, nu?" Reactia actorului din "Thor" la zvonurile ca mariajul sau ar fi in pericol


Chris Hemsworth si Elsa Pataki sunt nu doar apreciat ci si invidiati de o multime de oameni. Arata bine, au cariere de succes si se au unul pe celalalt, dar zvonurile ca mariajul lor ar intampina probleme i-au facut sa reactioneze.


Elsa Pataki, in varsta de 40 de ani si mama a trei copii, face deliciul fotografilor atunci cand apare la plaja sau la vreun eveniment. Nici Chris, in varsta de 33 de ani,  nu se lasa mai prejos, orele de sport fiindu-i de mare ajutor, pentru ca atorul arata de milioane.

Desi formeaza un cuplu cu adevarat frumos, exista zvonuri care spun ca ar fi probleme in casnicia lor si care l-au facut pe "Thor"sa reactioneze, in mediul online.

Actorul a postat zilele trecute o imagine in care apare alaturi de sotia sa, in timp ce se aflau intr-o croaziera. Mesajul de langa fotografie a fost destinat publicatiilor care au scris ca cei doi ar fi pe punctul de a se desparti.

"Ma uitam dupa o noua sotie, conform womansdayaus si alte puncte de vedere! Inca ma mai iubesti, iubito, nu-i asa?", a scris Chris in dreptul fotografiei. Peste 240 000 de prieteni au apreciat atat gluma cat si imaginea. 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Inca ma mai iubesti, nu? Reactia actorului din Thor la zvonurile ca mariajul sau ar fi in pericol

related posts

Modifică setările cookies