Top 5 vedete care au fost urate in copilarie


In primii ani ai vietii, erau ratustele urate, dar cand au crescut, au devenit niste femei frumoase, sexy si apreciate in intreaga lume. Unele din ele sunt fashioniste convinse, altele actrite talentate, dar inainte de toate, sunt la randul lor mamici. Vezi despre cine e vorba!


1. Jennifer Lopez
Cu o coafura demna de a fi tinuta ascuns cat mai departe de ochii fanilor ei, Jennifer Lopez nu era tocmai o frumusete in copilarie. Din fericire, trasaturile ei au prins contur si acum este una din cele mai frumoase femei din lume.

2. Kate Hudson
O ratusca urata si urecheata in trecut, o actrita carismatica in prezent. Urechile clapauge nu au impiedicat-o sa devina una din cele mai bune actrite de la Hollywood, cu un simt estetic deosebit.

3. Sarah Jessica Parker
Ochi mari, nas mare, dinti imensi - chiar daca si-a pastrat trasaturile peste ani, Sarah Jessica Parker arata mult mai bine in prezent decat in copilarie. Iar rolul din Sex and the City a propulsat-o ca una din cele mai cool newyorkeze.

4. Katie Holmes
Avea un nas de porcusor si niste ochi mari si negri, dar din fericire in prezent nu mai arata asa. A pus mana pe unul din cei mai sexy actori de la Hollywood (Tom Cruise) si impreuna au o fetita superba, Suri, care arata bine de mica.

5. Nicole Kidman
Era uratica, iar coafura ii facea tocmai o favoare. Acum, ea are un stil clasic si niste trasaturi perfecte, care au consacrat-o drept una din cele mai carismatice actrite blonde.

  • Top 5 vedete care au fost urate in copilarie

related posts

Modifică setările cookies