Top 8 cele mai sexy concurente de la Romanii au Talent. Ce participante au incins imaginatia domnilor in sezonul cu numarul trei


Nu exista fan al show-ului care sa nu isi aminteasca de Larisa Bercea sau Natalia Duminica, doua dintre cele mai sexy dansatoare care au luptat in primele doua sezoane pentru a castiga marele premiu de la Romanii au Talent. Cine merita insa locul 1 in cel de-al treilea sezon?


Sunt frumoase si, mai ales talentate. Detinatoare ale acestor doua mari calitati, concurentele din cel mai recent sezon al concursului Romanii au talent au facut furori printre domni, pe care i-au cucerit inca din preselectii.

Iata deci propunerile noastre pentru topul celor mai sexy participante de anul acesta:

1. Shakira de Romania

Cine nu a auzit de ea si, mai ales, cine nu i-a admirat unduirile din solduri care l-au dat gata pana si pe Mihai Petre? Merita sau nu merita Anca Nicoleta un loc pe podiumul nostru?

2. Cornelia Tihon

O maestra a instrumentelor muzicale, Cornelia a uimit nu numai prin usurinta cu care reuseste sa cante, ci si cu un aspect fizic placut.

3. Ana Munteanu

Talentata, frumoasa, sensibila, Ana a reusit sa cucereasca inimile tuturor prin povestile extrordinare pe care le-a spus cu ajutorul desenelor in nisip. Printre preferatii publicului, ea a aratat ca poti face spectacol si din lucrurile mici, asa ca merita votata.

4. Performers crew

Acum e acum, mai ales ca avem de-a face nu cu una, ci cu sase fete superbe. Dansatoare desavarsite, ele l-au cucerit pe Mihai in preselectii si mai apoi au facut un show incendiar in semifinala.

5. Amadance

Atitudinea increzatoare si sprijinul pe care l-a primit din partea colegilor ei de trupa au ajutat-o sa faca un show de zile mari. La randul ei o mare artista si o cantareata desvarsita, in mod sigur va primi voturi nu numai la capitolul talent, ci si la cel de sex-appeal.

6. Crina Zvoboda

Simtul umorului este uneori mai sexy decat aspectul fizic placut, ar spune unii. Daca lucrurile stau intr-adevar asa, atunci Crina va obtine in mod cert o multime de voturi. Daca nu, va compensa in mod sigur bunica Julieta, care arata foarte bine pentru varsta dumneaei.

7. Surorile Ilie

Doua voci mari, doua talente de necontestat, o singura familie. Surorile Ilie au dat-o gata pe Andra care nu a putut sa nu le aprecieze talentul intr-ale muzicii, insa ele au reusit in mod evident sa ii cucereasca pe domni, care le-au constatat si carisma.

8. Laura Cupsa

De cand au vazut-o pe ea atat de activa, parca domnii au mai mult chef sa faca sport. Mereu in forma si gata in orice moment sa ne arate cat de bine sta la capitolul rezistanta, Laura va ramane in mod sigur in memoria fanilor show-ului.

Asadar, tu decizi cine merita primul loc in topul celor mai sexy concurente din sezonul al treilea. Am ratat pe cineva? Sugereaza-ne alte nume in sectiunea de comentarii.

Cel mai tare show de televiziuni din toate timpurile merge mai departe! TU poti fi cel mai talentat roman din sezonul 4 “Romanii au talent”. Inscrie-te aici!

  • Top 8 cele mai sexy concurente de la Romanii au Talent. Ce participante au incins imaginatia domnilor in sezonul cu numarul trei

related posts

Modifică setările cookies