Dieta inedita recomandata de Mihaela Radulescu: "Daca vrea cineva sa asculte. Daca nu, voi tineti diete in continuare"


Are una dintre cele mai invidiate siluete din Romania. Mihaela Radulescu nu tine insa un regim alimentar conventional. Intr-un interviu exclusiv acordat Oanei Tache, membra juriului Romanii au Talent le-a recomandat fanelor o dieta... inedita.


"Cea mai buna dieta e aia in care esti fericit, mananci ce-ti place, te simti bine, iubesti daca iti dau mana si soarta si.. atat. Eu nu ma abtin de la nimic", a spus Mihaela.

"Mananc mult mai des si mai putin, asta e singura forma de disciplina alimentara. Dar cand vine o nenorocire culinara, nu pot sa ma abtin", a specificat prezentatoarea TV.

Mai in gluma, mai in serios, intr-un alt interviu pe care ni l-a acordat, Mihaela ne-a spus ca ca evita prajelile, iar masa de seara o ia foarte devreme: “Am inteles demult ca prajelile in ulei nu fac bine, ca masa de seara trebuie sa fie lejera si devreme, ca gustarile dintre mese te fac sa mananci mai putin si ca la masa trebuie sa stai pe indelete, daca tot are nevoie creierul de 20 de minute ca sa inregistreze senzatia de satietate. Stiu sigur ca-mi face bine sa beau multa apa si niscaiva ceaiuri, stiu sa ma abtin de la dulciuri si rontaieli, pretuiesc orice aliment neincarcat cu ingrasaminte sau pesticide", spune Mihaela Radulescu. 

related posts

Modifică setările cookies