La mulți ani, Mihaela Rădulescu! Cum își petrece vedeta ziua de naștere


Mihaela Rădulescu ne demonstrează că vârsta este doar un număr cu o  fotografie pe care a postat-o chiar de ziua ei. Vedeta împlinește astăzi 49 de ani, dar are corpul unei tinere de 20 de ani.


Mihaela Rădulescu își serbează astăzi ziua de naștere. Vedeta le-a arătat fanilor ei cum are de gând să își petreacă ziua și a postat o fotografie cu ea pe un șezlong la malul marii. În dreptul imaginii, Mihaela a scris: “„Astăzi e aşa. Mă simt binecuvântată. Totul este în mintea şi inima mea. Mulţumesc”.
Mihaela Rădulescu a declarant în repetate rânduri că este foarte atentă la ceea ce mănâncă și că face mișcare în fiecare zi: “Nu există zi fără sport. Am zile în care fac doar 15 minute şi altele în care fac o oră”.La 49 de ani, Mihaela pare să fie mai împlinită ca niciodată și pe plan personal. De mai bine de trei ani se iubește cu austriacul Felix Baumgartner care este primul om care a sărit din stratosferă şi a depăşit viteza sunetului fără ajutorul vreunui vehicul. Felix are o avere estimată la 245 de milioane de dolari. Cei doi locuiesc împreună în Monte Carlo.

related posts

Modifică setările cookies