Nu o să-ți vină să crezi cine este acest băiat. Mama lui este o româncă celebra. “Wow, ce băiat frumos ai!”


Mihaela Rădulescu postează tot mai des fotografii și clipuri cu fiul ei care o face să fie extrem de mândră. Băiatul în vârstă de doar 14 ani s-a apucat intens de sport și în doar 5 luni și-a transformat complet corpul.


Fanii Mihaelei Rădulescu au rămas șocați după ce au văzut cea mai nouă fotografie pe care vedea a postat-o cu fiul ei. Ayan este de nerecunoscut. Pasiunea pentru sport l-a ajutat ca, în mai puțin de jumătate de an, să își transforme corpul, iar în prezent nimeni nu i-ar mai ghici vârstă pentru că pare mult mai matur. Băiatul și-a făcut buletinul anul trecut, iar pe 1 august va împlini 15 ani.
Mihaela a scris în dreptul imaginii: “băiatul meu, bucuria mea” și a pus hashtaguri cu “Ayan iubirea mea”, “mama mândră”, “cresc atât de repede” și “am și eu contribuția mea”.

Fanii au felicitat-o pe Mihaela pentru cum și-a crescut băiatul și i-au făcut numeroase complimentele lui Ayan: “Ai de ce să fii mândră Mihaela, cu așa băiat!”, “Ce frumos este”, “Wow, antrenamentul și-a zis cuvântul!!! Să-ți trăiască sănătos și să te bucuri necontenit de prezența lui”, “așa mama așa băiat”, “Mama mia, ce băiat frumoooos!!!”, “Copil frumos!!! Ai cu ce te mândri, Mihaela! Îți seamănă”, “Când a crescut așa mare? S-a făcut un băiat de toată frumusețea”.
Ayan face sport de performanță, Krav Maga și Kick Boxing, și este pasionat de surfingul și Enduro, iar Mihaela le-a arătat fanilor ei cum se antrenează chiar și în curtea casei, unde are echipamente ca într-o sală de forță.

related posts

Modifică setările cookies