Mihaela Radulescu, mai sexy ca oricand. Vezi fotografia care a incins spiritele pe internet


Mihaela Radulescu a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu cea mai recenta imagine postata pe Instagram. 


Vedeta în vârstă de 48 de ani a primit o multime de laude la adresa modului in care arata. Îmbracată într-un body foarte decoltat, cu dantela şi cu picioarele la vedere, bruneta a adunat peste  5000 de  aprecieri si o serie impresionanta de comentarii, încă de la primele ore de la postare. 
 "Wooow ce sexy ești Mami ești bună rău de tot!", "Esti foarte senzuală!" , "Perfecţiunea întruchipată!" sunt câteva dintre comentariile fanilor săi. 


Mihaela a dat de înteţes că s-a întors la marea sa dragoste, scrisul şi că pregăteşte o surpriză în curând. "Sunt un povestitor. Chiar dacă trebuie să creez totul. Lasă-mă să fiu inspirată, de cine vreau eu şi când vreau eu." sunt cuvintele care însoţesc imaginea sexy. 

Cu una dintre cele mai invidiate siluete din România, vedeta nu ţine un regim convenţional şi le recomandă adesea fanelor sale să fie mai degrabă fericite: ,,"Cea mai buna dieta e aia în care esti fericit, mănânci ce-ţi place, te simţi bine, iubeşti si.. atât. Eu nu ma abţin de la nimic", spunea Mihaela Radulescu într-un interviu.
 

 

related posts

Modifică setările cookies