Mihaela Radulescu, extrem de sexy pe Instagram. Cum s-a pozat vedeta si ce reactie au avut fanii ei


Una dintre imagini postate de Mihaela Radulescu pe Instagram a reusit sa capteze atentia tuturor. Imbracata foarte sexy, vedeta continua sa uimeasca pe toata lumea cu trupul ei.


Vedeta in varsta de 48 de ani a primit o multime de laude la adresa modului in care arata. Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti mulati, foarte scurti si un top in acelasi stil, bruneta a adunat peste 12 000 de aprecieri si o serie impresionanta de comentarii.

,,Femeie, ne uimesti!", ,,Super, esti un exemplu!" si ,,Te iubesc, femeie!" au fost doar cateva dintre reactiile care au aparut pe contul de Instagram al Mihaelei.

Cu una dintre cele mai invidiate siluete din Romania, vedeta nu tine un regim conventional si le recomanda adesea fanelor sale sa fie mai degraba fericite: ,,"Cea mai buna dieta e aia in care esti fericit, mananci ce-ti place, te simti bine, iubesti daca iti dau mana si soarta si.. atat. Eu nu ma abtin de la nimic", spunea Mihaela Radulescu intr-un interviu.

Cu dieta sau nu, este clar ca jurata de la Romanii au talent a gasit reteta succesului, in ceea ce priveste frumusetea trupului.

  • Mihaela Radulescu, extrem de sexy pe Instagram. Cum s-a pozat vedeta si ce reactie au avut fanii ei

related posts

Modifică setările cookies