Momente dificile in randul vedetelor. Ce mesaj tulburator a postat Rihanna pe internet


Nu in urma cu mult timp Beyonce atragea atentia tuturor intr-un videoclip in care personaj principal era una dintre dansatoarele sale. Acum a venit randul Rihannei sa isi faca fanii atenti, insa intr-o situatie cu adevarat trista.


Daca Beyonce a sprijinit cererea in casatorie a uneia dintre dansatoarele sale, lasandu-l pe iubitul acesteia sa o ceara de sotie chiar in timp ce canta melodia "Single Ladies", in timpul unui concert, Rihanna a facut un altfel de anunt.

Se pare ca una dintre dansatoarele sale, dar si ale lui Beyonce, a fost data disparuta, dupa ce telefonul sau mobil a fost gasit intr-un magazin de rochii de mireasa. 

Intreaga poveste pare cat se poate de tulburatoare, iar cantareata din Barbados incerca sa ajuta la gasirea tinerei.

"Acest suflet frumos si fosta dansatoare a mea lipseste! Ma doare inima cand ma gandesc la cat de greu le este celor care o iubesc! Daca cineva a vazut-o si are vreo informatie despre unde s-ar afla @shirleneyquigley's...va rog contactati Departamentul de Politie din North Bergen", a postat Rihanna pe pagina sa de Instagram, oferind si numarul de telefon de la sediul politiei.


Se pare ca tanara a fost vazuta ultima data intr-o statie de autobuz, iar inainte de asta intr-un magazin pentru mirese, insa membri ai familiei sale spun ca nu cred ca s-ar fi casatorit, ci mai degraba ca se afla acolo pentru a cumpara ceva pentru scena.

  • Momente dificile in randul vedetelor. Ce mesaj tulburator a postat Rihanna pe internet

related posts

Modifică setările cookies