Ultimatumul pe care Amber Heard i l-a oferit lui Johnny Depp. De ce este suparata pe celebrul actor


Devenita iubita unuia dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, Amber Heard isi doreste sa profite din plin de acest lucru pe plan profesional.


 

Potrivit unor declaratii oferite de un apropiat pentru National Enquirer, Amber Heard i-ar fi impus lui Johnny Depp sa o transforme in urmatoarea Angelina Jolie, altfel relatia lor se va incheia.

 

 

"Cand s-au intalnit pentru prima data, el i-a promis ca o va ajuta sa devina urmatoarea Angelina Jolie, insa Johnny Depp nu prea s-a tinut de cuvant. In loc sa-i gaseasca proiecte interesante lui Amber sau sa o introduca in cercurile sale de prieteni, mai degraba i-a stopat ascensiunea profesionala. Se pare ca i s-ar fi oferit rolul principal in ecranizarea 50 Shades of Grey, dar Johnny i-ar fi spus sa nu accepte pentru ca e un rol mult prea murdar", a declarat sursa respectiva.

 

 

Din cauza acestei situatii, Amber s-a suparat destul de tare pe actor, insa acesta i-a promis ca "o va ajuta si o va prezenta mai multor regizori si agenti". Pentru a se asigura ca lucrurile vor merge asa cum trebuie, Amber i-a pus chiar si un ultimatum iubitului sau, amenintandu-l ca il va parasi daca nu o ajuta.

related posts

Modifică setările cookies