Divort dupa 15 luni de mariaj. Johnny Depp si Amber Heard au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu


Tanara actrita de 30 de ani, care i-a furat mintile lui Johnny Depp, i-a cerut divortul acestuia. Dupa 15 luni petrecute impreuna in calitate de sot si sotie, cei doi au ajuns la concluzia ca nu se inteleg.


Potrivit presei mondene de peste ocean, Ambear Heard, mai tanara sotie a lui Johnny Depp, a scris in actele de divort ca intre ea si star au aparut neintelegeri care nu mai pot fi rezolvate. Astfel, desi nu au implinit nici macar doi ani de casnicie, cei doi au decis sa o apuce pe cai separate.

Vestea divortului vine la numai cateva zile de la un alt moment dificil in viata lui Depp: mama lui, Betty Sue Palmer, murind la 81 de ani.

Aceasta este a doua casnicie esuata a lui Depp, care a mai fost casatorit cu Lori Anne Allison, de care a divortat in anul 1985. Printre multele lui relatii si logodne, Johnny s-a iubit cu Vanessa Paradis, Kate Moss si Winona Ryder.

Pe Amber Heard a cunoscut-o in anul 2005, pe cand filmau impreuna "The Rum Diaries", si se spune ca s-a indragostit nebuneste de ea inca din primele momente. Desi forma un cuplu de 14 ani cu Vanessa Paradis, si avea impreuna cu ea doi copii, Johnny a dat la o parte totul si a cucerit-o pe Amber.

Blonda care se iubise cu o femeie in trecut a acceptat dupa insistente sa se casatoreasca, insa a ajuns sa regrete decizia luata si sa intenteze divortul la 15 luni de mariaj.

Nu uita! Zeii rock-ului vin la Bucuresti. Fii alaturi de Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry intr-un concert care promite sa faca istorie. Castiga una din cele 15 invitatii duble pe saptamana! Inscrie-te AICI.

  • Divort dupa 15 luni de mariaj. Johnny Depp si Amber Heard au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu

related posts

Modifică setările cookies