Stilul extravagant de viata l-a adus aproape de faliment. Johnny Depp, cheltuieli de 2 milioane $ pe luna


Dupa un divort scandalos si costisitor, multi si-ar fi imaginat ca Johnny Depp a fost mai atent cu bugetul sau, insa potrivit unui fost manager al actorului, lucrurile au stat fix pe dos.


Sursa apropiata actorului a dezvaluit ca acesta ar fi cheltuit intr-un siungur an 26 de milioane de dolari. Pe ce s-au dus banii? De exemplu, dadea 30.000 de dolari pe luna numai pe vin, 300.000 de dolari pentru a plati pe cei 40 de membri ai staff-ului sau si peste 200.000 pe luna pe avioane priviate.

De asemenea, se zvoneste ca ar fi dat 10 milioane de dolari pe obiecte de arta, precum si pe 70 de chitare de colectie. Si-a cumparat si un yacht de lux de 18 milioane de dolari, care ulterior a fost achizitionat de scriitoarea JK Rowling.

The Management Grup (TMG),  compania care s-a nochupat de bugetul actorului, care l-a dat in judecata pe Depp dupa ce actorul a actionat in justitie compania, pe 13 ianuarie, cerand 25 de milioane de dolari pentru proasta administrare a averii sale.

TMG sustine, insa, ca stilul de viata risipitor al vedetei americane este raspunzator de aceasta situatie si ca Depp a ignorat in mod repetat avertismentele, arata CNBC. ''Depp si numai Depp este raspunzator pentru orice criza financiara in care se gaseste astazi", se arata in documentele juridice.

Starul din "Piratii din Caraibe" ar fi cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a cumpara 14 case, intre care un castel in Franta, situat pe un teren de 18 hectare, mai multe resedinte la Hollywood, un apartament in centrul Los Angeles sau o ferma cu cai din Kentucky.

Incepand din anul 2000, Depp a mai cumparat 45 de masini de lux.

Actorul este, de asemenea, un avid colectionar de arta, o pasiune scumpa care l-a costat o mare parte din avere — actorul a platit sume importante pentru a achizitiona opere de arta ale pictorilor sai preferati, printre acestea numarandu-se 200 de lucrari de Warhol sau Klimt. 

O alta cheltuiala incredibila facuta de vedeta este faptul ca a "platit peste 3 milioane de dolari pentru a trage cu un tun, construit special pentru aceasta ocazie, ca sa imprastie cenusa excentricului scriitor Hunter Thompson (decedat in 2005 — n.r.) in Aspen, Colorado", se mai precizeaza in document.

Johnny Depp a divortat in ianuarie de Amber Heard, in urma separarii actorul fiind nevoit sa-i plateasca lui Heard sapte milioane de dolari.

  • Stilul extravagant de viata l-a adus aproape de faliment. Johnny Depp, cheltuieli de 2 milioane $ pe luna

related posts

Modifică setările cookies