Cameleonicul Johnny Depp surprinde din nou. Nu îl vei recunoaște în cea mai nouă producție cinematografică


Johnny Depp a fost de-a lungul anilor piratul Jack Sparrow, Omul Foarfecă și ciocolatierul Willy Wonka, iar acum este pregătit să ne surprindă cu o nouă înfățișare.  Actorul este de nerecunoscut în cea de-a două parte a filmului Fantastic Beasts.


Trailerul filmului Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald a fost făcut public și, în doar câteva secunde, putem să îl vedem și pe Johnny Depp cu o nouă înfățișare. Acesta interpretează rolul lui Grindelwald, un vrăjitor întunecat, iar în trailer se poate vedea momentul capturării sale. Actorul are un aspect neîngrijit, părul alb, barbă căruntă și este ceacâr, avad un ochi albastru și unul negru. Vrăjitorul este transportat cu o trăsura și este flancat de doi paznici cu sulițe.
Johnny Depp va juca în acest film alături de Jude Law, care va interpreta rolul lui Albuș Dumbledore. Acesta din urmă va lupta împotriva vrăjitorului întunecat.


 

Jude Law as Dumbledor #Fantasticbeast #JudeLaw ❤❤

A post shared by LSHQ (@starshipranger28) on


Acțiunea seriei are loc în New York, în anii ’20, cu 70 de ani înaintea celei din Harry Potter. Personajul principal este Newt Scamander (interpretat de actorul Eddie Redmayne), un magizoolog exmatriculat de la Hogwarts, care ajunge în Statele Unite cu scopul de a găși și de a studia creaturile magice.

related posts

Modifică setările cookies