Johnny Depp, filmat in ipostaze erotice alaturi de doua femei. Detalii despre viata actorului in varsta de 54 de ani


Johnny Depp a fost mereu discret cu viata sa personala. Dupa relatia de 14 ani cu Vanessa Paradis, actorul s-a casatorit cu Amber Heard, actrita cu 23 de ani mai tanara decat el. Totusi, dupa despartirea de aceasta, de la sfarsitul anului trecut, lucrurile par sa se fi schimbat radical pentru celebrul actor.


Dupa despartirea cu nabadai de Amber Heard, dupa ce a fost acuzat de violenta domestica, Johnny pare sa se fi schimbat. 

La cei 54 de ani, actorul isi retraieste anii tineretii, s-a orientat mult mai mult spre cariera muzicala si petrece tot mai mult timp cu prietenul sau, Marilyn Manson. Acesta a fost si cel care i-a propus lui Johnny sa se lase filmat in ipostaze erotice alaturi de doua tinere. Totul face parte din scenariul celui mai nou videoclip lansat de Marilyn la piesa „Kill4Me”.


 

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) onDe dragul artei si prieteniei care ii leaga, Johnny a acceptat sa apara in scene in care doua femei, imbracate in lenjerie intima, se saruta in fata lui si apoi il saruta si pe el pe gat. Actorul renunta la haine si incepe sa le sarute pe cele doua femei, simuland apoi un act sexual pasional.


 

Music touches us emotionally, where words alone can't.

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on


 

For Numéro Homme Magazine

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on


Conform unor surse apropiate actorului, de cand a divortat, Johnny iese la intalniri, dar inca nu are o relatie serioasa. In schimb, Amber nu a pierdut timpul si, imediat dupa divort, a inceput o relatie cu milionarul Elon Musk, de care s-a despartit in luna august a acestui an.

related posts

Modifică setările cookies