Johnny Depp, de nerecunoscut. Fanii se tem că este grav bolnav. Cum arată acum celebrul actor


Actorul în vârstă de 54 de ani şi-a uimit fanii cu cea mai recentă apariţie. 

Tag-uri: #Johnny Depp

Celebrul actor s-a pozat cu fanii în Rusia, la Hotelul Four Seasons din St. Petersburg, iar imginile au strânit un val imens de îngrijorare în rândul admiratorilor săi. 

“Cred ca eroul meu arată ca şi cum ar fi bolnav”, “A slăbit mult”, “Pe bune, acela este Johnny Deep?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor îngrijoraţi.
 

 

Johnny ????❤️ . . #johnnydepp #джоннидепп #hollywoodvampires #moscow

O postare distribuită de ???? J O H N N Y • D E P P ???? (@myidoljohnnydepp) pe

Îngrijorarea fanilor nu este deloc exagerată. Figura sexy a lui Johhny Depp a dispărut. Foarte palid, slab, cu ochii înfundaţi în orbite, cel considerat cel mai sexy bărbat în viață și cel mai bun actor al generației sale este, într-adevăr, de nerecunoscut.

Iniţial toată lumea s-a gândit că poate şi-ar fi schimbat apariţia pentru un rol, lucru care se întâmplă des în cazul actorilor. Unii fanii au insistat că Depp arată aşa pentru că a jucat rolul unui profesor în fază terminală, în Richard Says Goodbye. Cu toate acestea, filmările s-au terminat vara trecută. 

Indiferent de adevăr, nu este greu de înțeles de ce fanii tind să se gândească al cel mai rau, tocmai pentru că este cunoscută lupta lungă a lui Johnny Depp cu depăebdenţa de droguri şi alcool. 

În noiembrie,  vedeta a apărut la Graham Norton Show slăbit şi cu un discurs ambiguu, lucru care i-a determinat pe admiratori să creadă că era fie băut, fie drogat, fie amândouă.

La începutul anului 2016 - când a doua căsătorie cu actrița Amber Heard s-a deteriorat, fostele gărzi de corp au declarat că au observat o schimbare radicală în comportamentul lui Depp și în atmosfera din complexul său Hollywood Hills. 

related posts

Modifică setările cookies