Vanessa Hudgens, de nerecunoscut, cu cateva kilograme bune in plus. Nimeni nu se astepta sa o vada astfel - FOTO


A devenit cunoscuta datorita proiectului Disney "High School Musical" si imediat dupa terminarea lui si-a facut debutul in proiecte pentru "oameni mari", cel mai cunoscut fiind "Spring Brakers".


Celor care au crescut urmarind-o pe marile ecrane le este greu sa creada ca Vanessa Hudgens s-a maturizat, are 25 de ani si primeste din ce in ce mai multe contracte pentru proiecte serioase, care o provoaca din punct de vedere actoricesc.

Cel mai recent dintre acestea, "Gimme shelter", spune povestea unei tinere fara adopast care ramane insarcinata si trece printr-un moment extrem de dificil, pe care nici macar un adult nu l-ar putea depasi cu usurinta.

Pentru a da viata personajului Apple, Vanessa a fost nevoita sa se ingrase 6 kilograme, sa se tunda si sa transmita emotii puternice, asa cum nu a mai facut-o niciodata pana acum, de-a lungul carierei. Tanara a vorbit exclusiv cu Barbara Walters despre acest proiect important si i-a explicat ca desi e dispusa sa faca sacrificii pentru cariera, imediat dupa incheierea filmarilor a slabit imediat.

"Nu ma simteam confortabil in propria mea piele. Nu m-am recunoscut cand m-am uitat in oglinda. Imi place foarte mult sa fac sport, sa fiu in natura, asa ca imediat ce s-au terminat filmarile, am revenit le vechiul meu program", a spus Vanessa.

Tu ce parere ai despre felul in care arata in Gimme Shelter? Vrei s-o vezi atat de transformata?


Citeste si

 
  • Vanessa Hudgens, de nerecunoscut, cu cateva kilograme bune in plus. Nimeni nu se astepta sa o vada astfel - FOTO

related posts

Modifică setările cookies