Xenia Deli a trecut la pozele de vara. Moldoveanca lui Bieber isi petrece zilele in costum de baie


Are o frumusete care a facut-o celebra si o viata pentru care multe femei o invidiaza. Xenia Deli face furori ori de cate ori posteaza o fotografie cu ea, chiar daca parerile fanilor sai sunt impartite in doua tabere complet diferite.


Nu de putine ori a fost acuzata, mai mult sau mai putin direct, de materialism, mai ales de cand s-a casatorit cu un mogul din Egipt mai in varsta decat ea. Asta nu a facut decat sa ii creasca notorietatea, iar fiecare imagine devine intens discutata.

Aparitia in videoclipul lui Justin Bieber a ramas in trecut, iar noile imagini si ipostaze in care Xenia apare sunt dintre cele mai sexy, moldoveanca depasind in frumusete vedete consacrate si modele care urca adesea pe podiumuri internationale.

Xenia pare sa aiba tot ce si-ar putea dori o femeie vreodata, cel putin din punct de vedere material. Nici pe alte planuri nu s-ar zice ca exista probleme, frumuseata din Moldova aparand deseori in fotografii alaturi de sotul sau, in ipostaze tandre, in care ambii zambesc cu gurile pana la urechi.

De curand, satena a trecut la costumatia de vara preferata de majoritatea femeilor: costumul de baie, cu greu putand cineva sa contrazica faptul ca arata cat se poate de bine:

 

????????????????????

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on


 

Right now I'm where it's warm and shoes are not required ☀️????☀️????☀️????

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on


  • Xenia Deli a trecut la pozele de vara. Moldoveanca lui Bieber isi petrece zilele in costum de baie

related posts

Modifică setările cookies