Party-uri de top in Bucuresti de Valentine's Day! O recomandare marca Vj Oana!


Desi e luni, week-end-ul cu evenimentele lui pline de culoare si pofta de distractie se prelungeste cu ocazia Zilei Indragostitilor! Fa-te frumoasa, incalta pantofii de culoarea focului, pune-ti rochia noua si ia-ti iubitul de mana! Daca inca nu stiti incotro s-o apucati in seara asta, Vj Oana are pentru voi cateva indicii cool!
 


Targul Amore, Love, Iubire desfasurat  in perioada 7 - 14 februarie chiar in incinta statiei de metrou de la pasajul Intercontinental de la Universitate, isi cheama si astazi intre orele 10.00 - 20.00 invitatii la intalnirea cu Cupidon.

Incepand de astazi si pana pe 24 februarie, de Dragobete, in Bucuresti avem parte de “10 zile de iubire“.  Evenimentele cu  acces liber se adreseaza tuturor indragostitilor de muzica live de buna calitate si ii au ca invitati pe scena pe Directia 5, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Florin Chilian, Felicia Filip si multi altii. Sa se cante...de iubire, zic!

Sub titlul de Remember Love, astazi, cuplurile de indragostiti se pot rasfata cu deserturile si cocktailurile de la Hard Rock Cafe. Nu lipseste muzica live- unele dintre cele mai romantice cantece ale tuturor timpurilor vor fi interpretate de trupa The Crossroads, iar intrarea la concert este libera.

Si trupa Jukebox canta astazi pentru indragostiti! Meniul pregatit de ei cuprinde concertul live, un cocktail afrodisiac si un desert dulce, iar tombola cu premii se lasa cu o seara romantica la un hotel de 5 stele, o plimbare romantica cu limuzina si un pachet spa la un salon de lux, iar toate se intampla in clubul cu acelasi nume- Jukebox!

In El Comandante avem party special Valentine’s Day intitulat „Dreamers Night”, de la ora 19:00!

Iar  seria de petreceri Anti- Valentine’s Day este deschisa de Club A, cu un concert de senzatie Tapinarii. Biletele costa 10 lei și ora de începere este 22:00.

Have fun si iubiti-va mult...macar azi!

related posts

Modifică setările cookies