Antonia, apariție virală pe TikTok. Fanii au reacționat imediat: "Briliant. Ai câștigat trendul"


Antonia se numără și ea printre vedetele care și-au creat un cont pe rețeaua de socializare TikTok, unde își încântă fanii cu tot felul de videoclipuri amuzante.

Tag-uri: #Antonia #TikTok

Aflată la curent cu ultimele trenduri de pe celebra aplicație, cântăreața în vârstă de 33 de ani a filmat un videoclip alături de mai mulți prieteni, care i-a distrat teribil pe fanii acesteia.

Clipul respectiv a fost inspirat de cel mai în vogă trend de pe TikTok, ce presupune ca oamenii să se filmeze mimând versurile unei melodii preferate (originala fiind în spaniolă), folosind un încărcător de telefon pe post de microfon și lumina telefoanelor prietenilor pe post de lumini reflectoare.

Inventivă de fel, Antonia nu a respectat întocmai trendul, optând să foloseasca un pantof cu toc pe post de microfon, iar melodia de fundal a fost o piesă cântată de artista Narcisa.

Atât intrarea dramatică în cadru a Antoniei, cât și prietenii de pe fundal, care au fluturat telefoanele mobile cu luminile aprinse, au transformat video-ul într-un succes total printre utilizatorii de pe TikTok.

@antonia ⚠️ party everywhere #fyp ♬ original sound - Antonia
 

"Eu îmi amintesc când acum câțiva ani ai spus la radio că asta era una dintre manelele tale preferate, nu am uitat", "Nu știam că sunt pe TikTok Premium", "E șefa trendului", "Ai castigat trendul", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la clipul care a strâns peste 600.000 de vizualizări.

  • Antonia, apariție virală pe TikTok. Fanii au reacționat imediat: Briliant. Ai câștigat trendul

related posts

Modifică setările cookies