Antonia și Delia, mișcări senzuale în apă, îmbrăcate în costume mulate de latex. Imaginile care au aprins imaginația fanilor


Antonia și Delia le pregătesc o surpriză fanilor: cele două artiste filmează împreună un clip indendiar, după cum demonstrează primele imagini pe care le-au făcut publice.

Tag-uri: #Antonia #Delia

Așteptarea fanilor a luat sfârșit: Antonia și Delia filmează clipul piesei pe care au realizat-o împreună, eRai. Artistele au postat pe Instastory câteva imagini de la filmări și rezultatul pare că va fi unul extrem de sexy.

Îmbrăcate în costume de latex negre, Delia și Antonia se mișcă senzual în apă, spre încântarea fanilor. Colaborarea lor se bucură deja de mare succes la radio, așa că probabil și clipul va ajunge lejer în trending, cu asemenea “scenariu”.

Deși se plânge fanilor pe Instagram că nu este în cea mai bună formă fizică, Antonia, ca și Delia, arată spectaculos în costumul sexy și mulat din latex. Vedeta s-a abținut să posteze imagini din ultima vacanță în costum de baie, pe motiv că e “grăsuță” și are “celulită”. Însă imaginile postate ulterior au demonstrat că arată la fel de bine ca întotdeauna.

“Văd că îmi cereți să postez mai multe imagini din vacanța mea. Nu îmi place să postez prea multe lucruri din viața mea personală. În plus, nu mai sunt deloc în formă, deci nu e momentul pentru mine să postez poze cu corpul meu. Sunt în etapa de “grăsuță”. Accept asta, se întâmplă. 2024 va fi mai bun pentru mine. E nebunie. M-aș descrie acum că fiind “skinny fat” (n.r. “slabă grăsuță”), sunt plină de celulită acum”, spunea, la începutul anului, Antonia pe Instastory.  • Antonia și Delia, mișcări senzuale în apă, îmbrăcate în costume mulate de latex. Imaginile care au aprins imaginația fanilor

related posts

Modifică setările cookies