După doi ani de la logodnă, Alex Velea a dat vestea cea mare: „Să vă pregătiți banii”. Când are loc nunta cu Antonia


În urmă cu doi ani, după mulți ani de relație și doi copii împreună, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cu lacrimi în ochi, artista a postat o fotografie cu inelul primit, împreună cu un mesaj emoționant.


Până în prezent, cei doi artiști nu s-au căsătorit, dar, spre bucuria fanilor care speră să îi vadă în ipostaza de soț și soție, situația nu s-a schimbat. Anul acesta, din cauza programului încărcat, cei doi nu au putut să facă nunta, dar marele eveniment ar putea avea loc chiar anul viitor, în anul 2024.

Mai mult decât atât, deși încă nu au stabilit nici o dată, Alex Velea a mărturisit că se gândește ca petrecerea să aibă loc în primăvară, pentru ca nimeni să nu fie pus în dificultate de temperaturile ridicate de vară.

„Să vă pregătiți banii de dat. Mai durează, la anul. Anul ăsta e foarte ocupat. Avem multe evenimente luate, trebuie să ne pregătim un pic. Da, acolo contează cel mai mult (n.red.: cununia religioasă la biserică). Probabil primăvara (n.red.: va avea loc) ca să nu aibă mesenii cămășile așa fleașcă”, a mărturisit Alex Velea, pentru o emisiune televizată.

Și fanii lor, dar și Antonia au așteptat ceva până când cererea în căsătorie a fost făcută, dar se pare că totul a meritat. Știind că este un eveniment unic în viață și că trebuie să iasă impecabil, Alex Velea s-a asigurat că totul va fi la superlativ.

Prin urmare, nu s-a mai uitat la bani atunci când a cumpărat inelul de logodnă. Acesta a ales o bijuterie în adevăratul sens al cuvântului, din aur alb de 18 k, cu safire galbene și diamante, pentru care a scos din buzunar exorbitanta sumă de 3.800 de euro. 

Imediat după ce a spus marele „Da”, Antonia s-a fotografiat cu inelul de logodnă și a postat imaginea pe contul ei de Instagram. 

„A fost odată ca niciodată, o fetiță mică ce visa la un castel mic și alb, un prinț, râsete de copii care umpleau castelul și un unicorn în grădină. (bine, unicornul nu a devenit realitate) dar restul, da. Și au răit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșitul poveștii. Te ador, Alex Velea”, a fost mesajul postat de viitoarea mireasă, la acea vreme. 

 

Sursa foto: Instagram I antonia, iamvelea

  • După doi ani de la logodnă, Alex Velea a dat vestea cea mare: „Să vă pregătiți banii”. Când are loc nunta cu Antonia

related posts

Modifică setările cookies