Alex Velea, primul mesaj după ce Zanni a părăsit Golden Boy Society: „Dacă nu s-a simțit bine...”


Zanni a anunțat că o va lua pe alt drum din punct de vedere profesional, așa că a părăsit labelul cântărețului Alex Velea. Iată cum a reacționat partenerul Antoniei!

Tag-uri: #Alex Velea #Zanni

În urmă cu mai mulți ani, Alex Velea l-a luat sub protecția sa pe Zanni, un tânăr talentat și foarte ambițios. Deși i-a oferit multe posibilități și l-a susținut în toate proiectele pe care le-a avut, câștigătorul Survivor 2021 a decis să facă primul pas spre separarea profesională de acesta. 

În cadrul unui vlog publicat recent, Zanni a recunoscut că a renunțat la casa de producție pe care o deține Alex Velea din varii motive, printre care și acela că nu se înțelegea cu colegii săi.

Partenerul Antoniei a oferit un răspuns jurnaliștilor de la fanatik.ro și a dezvăluit că nu a văzut încă ce a spus Zanni despre separare, dar știe că a făcut cu siguranță alegerea potrivită pentru el.

„Da, normal că i-am scris. E ceva normal, pentru că m-a interesat starea lui. Țin la el. Am ținut la el. Eu sunt o persoană empatică. Țin la prietenii mei. Țin la colegii mei. 

Eu îl consider și acum prieten. N-am nicio treabă (n. red.: în sensul că nu îl afectează lucrurile pe care Zanni le-a descris despre perioada în care a fost în Golden Boy Society). Dacă nu s-a simțit bine, nu știu ce să zic…

Fiecare e liber să facă ce dorește, în asta îl susțin. Dacă așa a simțit, cred că a făcut alegerea potrivită. Eu îi doresc baftă în tot ce vreau să facă, baftă pe viitor și lui, și colegilor lui”, a spus Alex Velea pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Instagram

  • Alex Velea, primul mesaj după ce Zanni a părăsit Golden Boy Society: „Dacă nu s-a simțit bine...”

related posts

Modifică setările cookies