Alex Velea a intrat în bucătărie! Cum s-a descurcat artistul în rolul de pizzar


Alex Velea a luat o pauză de la muzică și a acceptat invitația lui Selly în emisiunea „La Muncă”. Acesta, după ce deja și-a asumat rolul de shaormar sezonul trecut, a vrut să vadă și perspectiva unui pizzar. Astfel, în colaborare cu un brand cunoscut de pizza, cei doi au decis să intre direct în bucătărie!

Tag-uri: #Alex Velea #pizzar

Nu este un secret faptul că Alex Velea și Selly au o prietenie extrem de strânsă. Cei doi s-au afișat constant împreună, au colaborat în cadrul multor proiecte online și mereu au avut cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Recent, youtuber-ul i-a propus amicului său să participe din nou la emisiunea lui, intitulată „La Muncă”. 

„I-am spus «Mai știi Velea cum ne-am distrat când am făcut shaormele alea?» (…) Recunoaște că nu a fost greu să te conving”, a fost abordarea lui Selly pentru Alex.

Alex Velea nu a stat foarte mult pe gânduri și a acceptat provocarea, punctând faptul că ar accepta aproape orice cerere venită de la Selly.

„O să răspund de fiecare dată când Selly are nevoie de mine. Ca pizzar, ca shaormar, ca orice”, a spus Alex Velea. 

Cei doi nu doar că au gătit pizza, ci au și servit-o sau livrat-o. Mai mult decât atât, ei au preluat comenzi telefonice și au pregătit preparate pentru clienții înfometați.

Sursă foto: Captură ecran/YouTube, Alex Velea/Instagram, Arhivă Perfecte 

 

 

  • Alex Velea a intrat în bucătărie! Cum s-a descurcat artistul în rolul de pizzar

related posts

Modifică setările cookies