2 milioane de oameni s-au uitat la acest clip, fascinați de picioarele ei. Ce secret ascunde rusoaica


O rusoaică fascinează internauții cu picioarele ei interminabile. Blondă, super atletică, extrem de flexibilă și cu niște picioare imposibil de lungi, Alexandra Postnikova e noua senzație de pe TikTok.


Și când spunem picioare “imposibil de lungi” e posibil să nu fim prea departe de adevar. Deși nu se știu prea multe despre rusoaică, aceasta își semnalează foarte multe dintre postări cu “fake body” / corp fals ceea ce înseamnă că e posibil să fi folosit o aplicație sau un program de editare pentru a-și lungi picioarele. Însă cum nu specifică ce anume este “fake”, admiratorii ei nu pot decât să spere că picioarele sunt cât se poate de reale… și de lungi!

 

@sancho7ss

 

♬ оригинальный звук - Sanya ????

În rest, pare să nu “mintă” cu nimic altceva. Alexandra face niște “acrobații” demne de o campioană la gimnastică ritmică. Pentru că, printre altele, fix cu asta se ocupă: este și gimnastă profesionistă.

 

 

În “CV” mai are trecute și ocupațiile de model și dansatoare. Iar mai nou este și influencer: Alexandra Postnikova are și clipuri de peste 2 milioane de vizualizări pe TikTok. Cel în care apare într-o rochie mini neagră, cu picioarele interminabile în prim plan, are peste 2 milioane de views, insa recordul ei este de 6,8 milioane pentru clipul de mai jos.

 

 

@sancho7ss

когда руки заняты ????

♬ оригинальный звук - Sanya ????
  • 2 milioane de oameni s-au uitat la acest clip, fascinați de picioarele ei. Ce secret ascunde rusoaica

related posts

Modifică setările cookies