La 19 ani, o studentă și-a părăsit familia și țara natală de dragul iubitului japonez. Cum arată acum viața ei


„Viața mea bate filmul”, povestește Masha, o tânără rusoaică, în vârstă acum de 25 de ani. Fiind pasionată de limba și de cultura japoneză, ea a plecat la studii în Japonia, iar aici l-a cunoscut pe Takashi, bărbatul vieții ei. Diferența de vârstă, de 10 ani între ei, nu a fost o problemă pentru a forma un cuplu fericit. 


Masha avea doar 19 ani când a fost cerută în căsătorie de către Takashi, un tânăr antreprenor din Nagano. Cei doi s-au cunoscut la plajă, în timp ce Masha se bronza alături de prietena ei. Tânărul, foarte vorbăreț, s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa Masha și i-a cerut numărul de telefon. Fata s-a speriat la început, când l-a văzut atât de insistent, dar a decis să-i dea o șansă. Masha s-a întors în Rusia și a conversat online timp de un an cu prietenul ei japonez. În acest timp, și-a dat seama că există o chimie între ei și a decis să se întoarcă în Japonia. 

Aici lucrurile au evoluat foarte rapid. Takashi le-a prezentat-o pe Masha părinților lui și chiar în acea seară, după acceptul lor, a cerut-o de soție, cu un inel transmis din generație în generație. Masha a fost copleșită de atenția familiei lui. 

În materialul video de mai jos sunt imagini cu fiicele cuplului. Tânăra arată ce condiții sunt în maternitățile din Japonia. 

De 8 ani, Masha locuiește în Japonia alături de soțul ei. Ei au împreună două fiice, Luna  (6 ani) și Minemura Sora (câteva luni). Afacerea principală a familiei este un magazin online cu produse japoneze (cosmetice, pentru uz casnic, mâncare, etc). Luna, fiica mai mare, vorbește fluent ambele limbi, rusa și japoneza.

Rusoaica și-a revăzut părinții abia după 4 ani de când s-a mutat în Japonia. Aceștia i-au făcut o vizită, pentru a-și cunoaște nepoatele. 

Vezi mai multe imagini cu copiii lor în galeria foto.

 

Sursă foto: Instagram/ mine_piee_jpn

Vezi și: 

 

  • La 19 ani, o studentă și-a părăsit familia și țara natală de dragul iubitului japonez. Cum arată acum viața ei

related posts

Modifică setările cookies