S-a îndrăgostit de un bărbat din tribul Masai și s-a mutat în Africa. Cum arată acum Corinne Hofmann și singura ei fiică, Napirai


Corinne Hofmann este o scriitoare de origine elvețiană care a uimit o lume întreagă cu povestea ei de viață. Pe când avea 27 de ani, se îndrăgostește la prima vedere de un bărbat din Africa, din tribul Masai, și decide să locuiască împreună cu el într-un cort.


Corinne Hofmann s-a născut în Elveția în 1960 și are origini franceze și germane. În 1986, pleacă în vacanță la Mombasa împreună cu iubitul ei, Marco. Pe un feribot se îndrăgostește de războinicul Lketinga din tribul Samburu. La șase luni de la întoarcerea ei în Elveția, ea decide să se întoarcă în Kenya, pentru a se căsători cu Lketinga și a locui cu familia lui în satul Barsaloi din Samburu (nordul Kenyei).

Familia Corinnei nu a crezut că tânăra va putea să reziste la condițiile de viață din Africa, dar mai ales să se conformeze tradițiilor din tribul Masai. Cu toate acestea, fosta antreprenoare demonstrează că dragostea poate învinge multe greutăți și prejudecăți. În anii petrecuți în trib, Corinne Hofmann s-a luptat cu malaria, a fost subnutrită și a îndurat gelozia soțului. Poligamia, mutilarea genitală a femeilor, lipsa de educație și condițiile de igienă inadecvate o îngrijorează, dar a crezut că aceste probleme pot fi rezolvate.

Abia atunci când Lketinga, din gelozie, o amenință și o insultă, Corinne se gândește să-l părăsească. Invocând motivul că vrea să facă rost de bani pentru afacerea lor, un magazin pentru turiști în Mombasa, femeia reușește să plece în Elveția împreună cu fiica ei, Napirai, în 1990. După 14 ani, Corinne revine la Barsaloi pentru a realiza un documentar pentru fiica ei, Napirai, surprinzînd emoţiile revederii cu Lketinga și familia lui. Despre toate acestea, elvețianca a scris în cele trei volume publicate și devenite bestseller-uri: „Îndragostită de un masai” (1998), „Adio, Africa” (2003) și „Revedere în Barsaloi” (2005). 

La 63 de ani, Corinne Hofmann este o femeie foarte activă și adoră drumețiile pe munte. 

De 4 ani, scriitoarea trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat, care împărtășește aceeași pasiune pentru munte și călătorii. 

 

Fiica ei, Napirai, locuiește în Elveția. 

 

Sursă foto: dzen.ru, Instagram/ corinnehofmannsonnigesparadies

  • S-a îndrăgostit de un bărbat din tribul Masai și s-a mutat în Africa. Cum arată acum Corinne Hofmann și singura ei fiică, Napirai

related posts

Modifică setările cookies