Povestea gemenelor care s-au luptat cu anorexia la 14 ani. Cum arată în prezent


Povestea surorilor Masha și Dasha Ledeneva, care s-au luptat acum câțiva ani cu anorexia, a fost mult timp mediatizată în țara lor natală- Rusia. Ele au șocat opinia publică după ce au apărut la un post de televiziune. 


La 14 ani, Masha și Dasha Ledeneva visau la o carieră de model. După ce au vizitat o agenție de modelling, unde li s-a recomandat să mai slăbească, fetele au început să se înfometeze, până când au ajuns numai piele și os.

Când una dintre ele a căzut pe podium, la o prezentare, medicii au constatat imediat diagnosticul- anorexia, boală care le-a afectat pe amândouă. 

Fetele au început o dietă care prevedea să nu mai mănânce după ora 17.00 şi să consume doar alimente fierte. Treptat, porţiunile şi numărul meselor lor au scăzut. La o înălțime de 178 cm, Dasha cântărea 36 de kilograme, iar Masha - 40 de kilograme. 

Doctorii din Rusia s-au luptat să salveze vieţile gemenelor, care ajunseseră în stare critică. 

Cu ajutorul specialiștilor, gemenele au reușit să învingă anorexia, iar în prezent se concentrează pe învățătură. Ele sunt studente în primul an la Universitatea de Stat din Moscova.

După ce au fost la un pas să-și piardă viața, Masha și Dasha duc o viață normală și nu-și mai doresc o carieră în modelling. 

 

 

Vezi în galeria foto de mai jos mai multe imagini cu gemenele din prezent. 

Sursă foto: Instagram/ dashenka_ledeneva

Vezi și: 

  • Povestea gemenelor care s-au luptat cu anorexia la 14 ani. Cum arată în prezent

related posts

Modifică setările cookies