Imagini adorabile cu gemenii lui Vasilică Ceterașu îmbrăcați în costume populare. Părinții îi văd deja artiști în devenire


Gemenii lui Vasilică Ceterașu și ai Amaliei Ursu au împlinit recent 10 luni, iar cu această ocazie părinții le-au făcut mai multe fotografii. Micuții au fost îmbrăcați în costume populare, spre încântarea fanilor, care au reacționat imediat cu like-uri pe rețelele sociale.


Amalia Ursu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din Maramureș. Soția lui Vasilică Ceterașu este o mămică împlinită, cu trei copii. În luna martie 2023, ea a adus pe lume doi băieți gemeni, pe Kevin Vasile și Thiago Ioan. Astfel, fiica mai mare, Selena, are acum doi parteneri de joacă, pe care i-a așteptat foarte mult. 

Pe 11 ianuarie, micuții au împlinit 10 luni. Toată familia este topită după ei. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos). Cu acest prilej, părinții i-au îmbrăcat în costume populare și le-au dat în mână câte un instrument muzical. Se pare că Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu își doresc ca băieții să le calce pe urme și să îmbrățișeze o carieră artistică în viitor.

„Îi ador!”, „Cât sunt de frumoși! La mulți ani! Să vă aducă numai bucurii!”, „Ce scumpi!”, „Îți dai seama ce formație fac cu Selena, sunt adorabili, să crească sănătoși ”, „Să crească mari, să ducă tradiția mai departe”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor. 

Vasilică Ceterașu este foarte activ pe rețelele sociale. Artistul postează diverse filmulețe amuzane pe TikTok și le răspunde cu drag fanilor. Într-un video, în care apar și gemenii lui, instrumentistul le cântă la vioară.

@amaliaursu01 #Ceterasii!❤️❤️❤️ #vasilicaceterasu #amaliaursu #twins #love #family #music ♬ sunet original - Amalia Ursu & Ceterașu🎤🎻🎼
  • Imagini adorabile cu gemenii lui Vasilică Ceterașu îmbrăcați în costume populare. Părinții îi văd deja artiști în devenire

related posts

Modifică setările cookies