Cât de simpatici sunt gemenii Alinei Laufer. Davina și Nathaniel, în ținute elegante la ziua de naștere a tatălui lor


În familia Laufer a fost zi de mare sărbătoare. În data de 16 august, Ilan Laufer a împlinit 40 de ani și a dat o petrecere de zile mari într-un restaurant din București. Mai mult, el și soția lui Alina au marcat 10 de căsnicie. Gemenii lor, Davina și Nathaniel, în vârstă de 2 ani și șase luni, au fost îmbrăcați la patru ace, la fel ca părinții. 


Sărbătoriții, Ilan și Alina Laufer au alergat toată seara după cei doi gemeni ai lor, care vroiau ba să danseze, ba în brațe la mami și la tati, potrivit click.ro. Micuții au purtat ținute elegante și s-au distrat de minune alături de prietenii lor invitați. 

La eveniment, Alina Laufer a purat o salopetă de culoare vedere, etalându-și picioarele tonifiate. Soțul ei a ales un costum clasic, negru, și cămașă albă. 

(VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Ilan Laufer a postat un mesaj emoționant în ziua în care a împlinit 40 de ani. Omul de afaceri a adăugat și o imagini în care apare alături de gemenii lui. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilan Laufer (@ilanlaufer)

 

„La mulți ani, dragostea mea! Anii au trecut, iar eu te iubesc tot mai mult! Să-ți dea Dumnezeu sănătate și o viață lungă, să ne bucurăm de familia noastră minunată”, este mesajul pe care i l-a adresat Alina Laufer. 

 

Sursă foto: Instagram/ Ilan Laufer, Alina Laufer

Vezi și: 

 

  • Cât de simpatici sunt gemenii Alinei Laufer. Davina și Nathaniel, în ținute elegante la ziua de naștere a tatălui lor

related posts

Modifică setările cookies