Alina și Ilan Laufer, epuizați de rolul de părinți: "Îmi doresc să se facă luni dimineață și să merg la birou"


Alina și Ilan Laufer sunt căsătoriți de șapte ani, iar anul acesta au devenit părinții gemenilor Davina și Nathaniel. Deși sunt nespus de fericiți pentru faptul că familia lor a este mai numeroasă, cei doi recunosc că rolul de părinți nu este deloc unul simplu. 


Alina Lufer a născut prematur în urmă cu opt luni. Gemenii familiei au fost internați timp de șase săptămâni în spital pentru a primi îngrijirile medicale, iar în prezent se simt foarte bine. Alina și Ilan mărturisesc că rolul de părinți este unul care le ocupă aproape tot timpul. Cei doi își împart activitățile casnice și orele petrecute cu micuții, însă se gândesc cu dor la excursii și vacanțe. 

„Noi dormim în camera noastră. Copiii dorm ziua în camera noastră, iar seara în camera lor. Eu mă trezesc și o trimit pe Alina la copii. Nu aude când fac gălăgie. (…) Locul meu este la masă în bucătărie. Viața noastră s-a schimbat cu totul. Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața să merg la birou. (…) Am avut o bonă, dar am dat-o afară acum o lună și jumătate", a povestit Ilan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Alina și Ilan au totuși un ajutor de nădejde: mama Alinei. „Pot să zic că am ajuns oarecum la capătul puterilor. Ai mei urlă, dacă nu urlă amândoi odată urlă pe rând. Ne mai uităm și noi la alți părinți cu bebeluși care dorm, stau liniștiți. (…) Mai vine mama pe la noi și ne ajută. E foarte greu. Mie îmi lipsesc foarte mult călătoriile. Suntem în priză permanent", a completat Alina. 

Vezi și: Elon Musk rezolvă foametea în lume

  • Alina și Ilan Laufer, epuizați de rolul de părinți: Îmi doresc să se facă luni dimineață și să merg la birou

related posts

Modifică setările cookies