Alina Laufer nu își va boteza gemenii: ”Vom face doar circumcizia pentru Nathaniel”


După nașterea prematură și experiență trăită în maternitate, Alina Laufer este acasă cu cei doi gemeni și se ocupă de bebeluși, alături de soțul ei, Ilan. 


Pentru că toată lumea o întreabă când va face botezul, Alina Laufer a ținut să lămurească lucrurile. “Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie,  petrecere. O să facem însă un party cu prietenii şi familia cand scăpăm de pandemie”, a spus Alina la Exclusiv VIP.

”Suntem doi părinţi fericiţi,  eu şi Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiţă şi a făcut şi o tură de noapte”, i-a spus Alina Laufer lui Cristi Brancu.

“Am aşteptat aceşti copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare un to do list, de instrucţiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de sold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, a povestit soţia lui Ilan Laufer.

Foto: Facebook

Întrebarea Mesei Rotunde cu Benny Adegbuyi - ”Mi-e antipatic rau Dani Mocanu”

  • Alina Laufer nu își va boteza gemenii: ”Vom face doar circumcizia pentru Nathaniel”

related posts

Modifică setările cookies