Transformare spectaculoasă. A slăbit 60 de kilograme, ca să încapă în rochia de mireasă


Mary Jane O'Toole, o tânără americancă din Florida, a fost atât de determinată ca să încapă în rochia visurilor ei, încât a slăbit 60 de kilograme până în ziua nunții. Procesul nu a fost deloc ușor, dar rezultatul i-a șocat pe toți invitații. 


Drumul către silueta dorită a durat aproape doi ani, timp în care femeia a renunțat la mâncarea fast-food cu care era obișnuită și a început să facă sport.

Când a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Alex, în 2016, aceasta cântărea 127 de kilograme, iar doi ani mai târziu, când au sărbătorit nunta, tânăra ajunsese la 66 de kilograme. 

Mary a decis să slăbească în momentul în care își căuta rochie de mireasă. Modelul visurilor ei, o rochie clepsidră cu spatele gol, nu se potrivea deloc cu silueta. Prin ambiție și răbdare, femeia a slăbit spectaculos. Ea a reușit să-și surprindă toți invitații de la petrecere, iar mulți n-au recunoscut-o. 

O rochie de mireasă, în mare, nu este cel mai important lucru în viață, dar pentru Mary Jane a devenit un simbol al victoriei. 

Sursă foto: Instagram/ Mary Jane Hoffman

Vezi și: 

  • Transformare spectaculoasă. A slăbit 60 de kilograme, ca să încapă în rochia de mireasă

related posts

Modifică setările cookies