Selena Gomez, încântătoare în rochie de mireasă. Cum a fost surprinsă pe platourile de filmare


Imaginile cu Selena Gomez îmbrăcată în rochie de mireasă pe platourile de filmare ale serialului “Only Murders in The Building” fac senzație pe internet. Actrița în vârstă de 30 de ani arată impresionant în ipostază de mireasă, chiar dacă este vorba doar de un rol.


Selena Gomez a arătat ca o prințesă într-o rochie de mireasă cu un corset neîncăpător pentrru formele ei voluptoase. Artista a fost fotografiată alături de colegii ei Steve Marin și Martin Short, impresionându-și fanii cu look-ul ei perfect. Scenele fac parte din sezonul 3 al serialului “Only Murders in The Building”.

Deși diferență de vârstă dintre Selena și cei doi actori este mare, actrița a spus că se înțelege excelent cu ei. “M-au făcut imediat să simt că fac parte dintr-un trio. Sunt cei mai buni. Sunt extrem de umili și amabili și pur și simplu au o perspectivă diferită asupra vieții decât oricine am întâlnit până acum”, a spus ea pentru People.

 

După ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus, Selena pare că, în sfârșit, își acceptă fluctuațiile de greutate. Într-un interviu, aceasta a mărturisit că greutatea ei fluctuează din cauza medicamentelor pe care le ia pentru boala autoimună de care suferă. În 2015, artista a fost diagnosticată cu Lupus, iar medicamentele au făcut-o să ia în greutate. Ulterior, Selena a fost supusă unui transplant de rinichi.

În aprilie anul trecut, Selena Gomez a încărcat un video pe TikTok în care își arăta nemulțumirea față de fanii care comentează negativ în legătură cu greutatea ei. “Sincer, nu îmi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii vor comenta. ‘Ești prea slabă’. ‘Ești prea grasă!’ Sunt bine așa cum sunt”, a spus Selena.

Artista a explicat că greutatea ei depinde foarte mult de medicamentele pe care este nevoită să le ia pentru tot restul vieții. 

  • Selena Gomez, încântătoare în rochie de mireasă. Cum a fost surprinsă pe platourile de filmare

related posts

Modifică setările cookies