Selena Gomez și-a șocat fanii cu anunțul că are un nou iubit. Nimeni nu se aștepta să fie el


Selena Gomez și-a șocat cei 430 de milioande de followeri cu o imagine postată pe InstaStory: artista i-a anunțat pe fanii ei că este într-o relație. Reacțiile nu au fost tocmai pozitive pe rețelele de socializare.
Selena a confirmat că este într-o relație cu producătorul muzical Benny Blaco, postând o poză în care apar amândoi în ipostaze tandre. Cântăreața le-a spus fanilor că relația cu Blanco durează de 6 luni și că acesta se poartă cu ea mai bine decât oricine.

“El este totul în inima mea”, a spus Selena, iar fanilor nu le-a venit să creadă. “E pe bune sau faci mișto de noi? Măcar dacă tu ești fericită, și eu sunt fericită”, i-a scris o admiratoare.

Cei doi s-au mai fotografiat împreună în vară, când Benny Blanco a parcticipat la ziua Selenei, în iulie.Selena Gomez și relația ei surprinzătoare

Însă se cunosc mai demult. În 2015, Blanco a fost producătorul piesei ei “Same Old Love”, iar în 2021 au lucrat împreună la “I can’t get enough”.

La 31 de ani, Selena Gomez a revenit la cea mai bună formă din viața ei. Artista arată spectaculos și pare că stă bine și din punct de vedere psihic.
În aprilie anul trecut, Selena a încărcat un video pe TikTok în care își arăta nemulțumirea față de fanii care comentează negativ în legătură cu greutatea ei. “Sincer, nu îmi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii vor comenta. ‘Ești prea slabă’. ‘Ești prea grasă!’ Sunt bine așa cum sunt”, a spus Selena.

Artista a explicat că greutatea ei depinde foarte mult de medicamentele pe care este nevoită să le ia pentru tot restul vieții. 

  • Selena Gomez și-a șocat fanii cu anunțul că are un nou iubit. Nimeni nu se aștepta să fie el

related posts

Modifică setările cookies