Selena Gomez face furori pe străzile din Paris, dar și-n camera de hotel! Artista s-a lăsat fotografiată într-o cadă plină cu spumă


Selena Gomez și-a surprins cei peste 429 de milioane de fani cu cele mai recente imagini postate pe Instagram. 

Tag-uri: #Selena Gomez

Artista se bucură de un scurt sejur în Paris, supranumit „Orașul luminilor”. Ca orice turist care ajunge în capitala Franței, Selena n-a ratat ocazia de a se poza cu Turnul Eiffel.

Vedeta a optat pentru o ținută super șic și sexy. Selena s-a plimbat pe străzile din Paris în tocuri stiletto, dresuri negre, o fustă mini cu șliț și o geacă de piele.

Fosta iubită a lui Justin Bieber și-a accesorizat look-ul cu o pereche de ochelari de soare, bijuterii din aur și ruj roșu.

Selena s-a delectat cu un cappuccino cremos și un croissant cu cremă. Și urmăritorii ei au avut cu ce se delecta, pentru că artista s-a lăsat fotografiată în baia camerei de hotel, în cada plină cu spumă. 

Imaginile din Paris au adunat milioane de like-uri și numeroase comentarii. „Ești bombă!”, „Ești reală?”, „Ne-ai omorât!”, „Wow...atât de sexy”, i-au comentat fanii.

Artista a dezvăluit săptămâna trecută că își va lansa cel mai recent single „Love On” pe 22 februarie. La sfârșitul anului 2023, Selena a confirmat că este într-o relație cu producătorul muzical Benny Blaco. Artista a postat o poză în care apar amândoi în ipostaze tandre și le-a spus fanilor că relația cu Blanco durează de 6 luni și că acesta se poartă cu ea mai bine decât oricine.

Fotografii: Instagram

  • Selena Gomez face furori pe străzile din Paris, dar și-n camera de hotel! Artista s-a lăsat fotografiată într-o cadă plină cu spumă

related posts

Modifică setările cookies