Selena Gomez într-un costum de baie neîncăpător. Artista, mândră de silueta ei voluptuoasă


Ani de zile s-a luptat cu fluctuațiile de greutate, cauzate de tratamentele agresive pentru boala autoimună de care suferă. Selena Gomez a învățat însă să își accepte corpul și când arată că un fotomodel, dar și când este mai voluptuoasă. 


Selena Gomez trece printr-o perioadă bună, în care “share-uiește” cu fanii ei experiențele frumoase prin din viața ei. Este cunoscut faptul că, din când în când, artista ia pauze de la social media și își șterge postările de pe Instagram. Acum însă postează mai mult că oricând, spre încântarea fanilor ei.

După ce le-a arătat cât de bine a petrecut de ziua ei, Selena le-a arătat că distracția continuă. Artista a petrecut câteva zile la plajă, pe un yacht de lux, alături de cele mai bune prietene. Selena s-a filmat în costum de baie și a postat imaginile pe Instastory, etalându-și silueta sexy.

Vedeta s-a filmat fără strop de machiaj, demonstrând că nu are nevoie de farduri că să arate bine.

În aprilie anul trecut, Selena Gomez a încărcat un video pe TikTok în care își arăta nemulțumirea față de fanii care comentează negativ în legătură cu greutatea ei. “Sincer, nu îmi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii vor comenta. ‘Ești prea slabă’. ‘Ești prea grasă!’ Sunt bine așa cum sunt”, a spus Selena.

Artista a explicat că greutatea ei depinde foarte mult de medicamentele pe care este nevoită să le ia pentru tot restul vieții.

  • Selena Gomez într-un costum de baie neîncăpător. Artista, mândră de silueta ei voluptuoasă

related posts

Modifică setările cookies