Selena Gomez a revenit la cea mai bună formă din viața ei, la 31 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere


La împlinirea a 31 de ani, Selena Gomez a sărbătorit cu fast. Vedeta a dat o petrecere unde a invitat o mulțime de celebrități, printre care și Paris Hilton, Christina Aguilera și Karol G.

Tag-uri: #Selena Gomez

Pare că vedeta a reușit să depășească momentele grele din viața sa, cauzate de problemele de santatate și dramele sentimentale. Reușește să își țină boala autoimună sub control, însă la viața sentimentală mai are de lucru. Vedeta a fost surprinsă în compania mai multor bărbați celebri în ultimii ani, însă de la Justin Bieber nu a mai avut o relație publică. Cel mai nou pretendent al Selenei ar fi actorul Jeremy Allen White.

Artista a sarbatoit cu fast ziua sa de naștere. Selena a pozat într-o spectaculoasă rochie roșie, Bottega Veneta, etalandu-și silueta care este, din nou, "slim".

După ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus, Selena pare că, în sfârșit, își acceptă fluctuațiile de greutate. Într-un interviu, aceasta a mărturisit că greutatea ei fluctuează din cauza medicamentelor pe care le ia pentru boala autoimună de care suferă. În 2015, artista a fost diagnosticată cu Lupus, iar medicamentele au făcut-o să ia în greutate. Ulterior, Selena a fost supusă unui transplant de rinichi.

În aprilie anul trecut, Selena Gomez a încărcat un video pe TikTok în care își arăta nemulțumirea față de fanii care comentează negativ în legătură cu greutatea ei. “Sincer, nu îmi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii vor comenta. ‘Ești prea slabă’. ‘Ești prea grasă!’ Sunt bine așa cum sunt”, a spus Selena.

Artista a explicat că greutatea ei depinde foarte mult de medicamentele pe care este nevoită să le ia pentru tot restul vieții. 

  • Selena Gomez a revenit la cea mai bună formă din viața ei, la 31 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere

related posts

Modifică setările cookies