Selena Gomez și Francia Raisa, prietenie cu scandal. De ce nu-și mai vorbesc cele două


Selena Gomez (30 de ani) și Francia Raisa Almendarez (34 de ani) au fost prietene la cataramă până când artista a dezamăgit-o grav pe binefăcătoarea ei. Francia Raisa i-a donat vedetei un rinichi, în 2017, însă la scurt timp după intervenție Selena a încălcat grav recomandările medicilor.


Selena Gomez suferea de Lupus, o boală autoimună care provoacă o serie de inflamații în organism. Diagnosticul a fost cumplit pentru Selena Gomez, care s-a confruntat cu insuficiență renală.

Prietena ei, actrița Francia Raisa Almendarez, a decis să-i doneze un rinichi, iar intervenția a avut loc în 2017. Însă, la scurt timp după transplant, Selena Gomez și-ar fi bătut joc de corpul ei, consumând alcool în exces.

Tatăl Raisei, vedeta de radio El Cucuy, a dezvăluit totul într-o emisiune din Spania. Bărbatul a mărturisit că fiica lui i-ar fi spus Selenei că nu i-a dat un rinichi ca ea să poată consuma alcool, scrie TMZ. Sursa foto: Selena Gomez Instagram

El Cucuy susține că acesta a fost motivul pentru care Francia Raisa a încetat să mai vorbească cu Selena Gomez. Prietenia dintre cele două a devenit amintire.

Zvonuri că între cele două relațiile s-au răcit au apărut imediat după ce Selena Gomez a refuzat să o pomenească pe Raisa în documentarul My Mind & Me, în care vorbește despre problemele ei de sănătate.

Mai mult, până și fanii de pe rețelele sociale i-au reproșat artistei că abuzează de alcool. În decembrie 2021, Selena Gomez a reacționat după ce a fost numită alcoolică.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Selena Gomez și Francia Raisa, prietenie cu scandal. De ce nu-și mai vorbesc cele două

related posts

Modifică setările cookies