Selena Gomez, dezlănțuită. Ipostaza provocatoare în care s-a fotografiat vedeta: a fost la un pas de un accident vestimentar


Selena Gomez este în acea etapă din viața ei în care se simte bine și ține legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare. Se știe că atunci când trece prin perioade depresive, vedeta nu postează cu lunile sau chiar își dezactivează contul de Instagram.

Tag-uri: #Selena Gomez

Însă, în ultimul an, Selena a fost mai prezentă ca oricând pe rețelele de socializare, semn că îi merge din plin. Profesional, a “rupt” topurile cu “Calm Down”, iar serialul în care joacă, “Only Murders in the Building”, i-a adus o mulțime de nominalizări la ceremoniile din acest an. Ca să nu mai zicem că pe plan sentimental o duce excelent. La finalul anului trecut, Selena a confirmat că este într-o relație cu producătorul muzical Benny Blaco, postând o poză în care apar amândoi în ipostaze tandre. Cântăreața le-a spus atunci fanilor că relația cu Blanco durează de 6 luni și că acesta se poartă cu ea mai bine decât oricine.

“El este totul în inima mea”, a spus Selena, iar fanilor nu le-a venit să creadă.

Acum, Selena Gomez este într-o etapă în care pare că și-a acceptat în sfârșit formele voluptoase și se mândrește cu ele. Artista și-a făcut un selfie provocator, spre încântarea fanilor ei. Într-o bustiera neîncăpătoare, Selena pare că e la un pas de un accident vestimentar.

În aprilie anul trecut, Selena Gomez a încărcat un video pe TikTok în care își arăta nemulțumirea față de fanii care comentează negativ în legătură cu greutatea ei. “Sincer, nu îmi pasă de greutatea mea, pentru că oricum oamenii vor comenta. ‘Ești prea slabă’. ‘Ești prea grasă!’ Sunt bine așa cum sunt”, a spus Selena.

Artista a explicat că greutatea ei depinde foarte mult de medicamentele pe care este nevoită să le ia pentru tot restul vieții.

Cu câteva luni în urmă, Selena a postat două imagini în care apărea în costum de baie, una din adolescență și cealaltă dintr-o vacanță marecentă. Artista a mărturisit că și-a dat seama că nu o să mai arate niciodată ca în prima imagine, însă asta nu o mai deranjează deloc.

“Nu sunt perfectă, dar sunt mândră de cine sunt. Câteodată uit că e ok să fiu eu”, spunea Selena Gomez.

  • Selena Gomez, dezlănțuită. Ipostaza provocatoare în care s-a fotografiat vedeta: a fost la un pas de un accident vestimentar

related posts

Modifică setările cookies