Selena Gomez, văzută în timp ce îl săruta pe fostul iubit al lui Gigi Hadid, Zayn Malik


Un zvon conform căruia Selena Gomez și Zayn Malik ar fi împreună a luat amploare pe internet. Potrivit unei tiktok-erițe, cei doi ar fi intrat într-un restaurant ținându-se de mână si sărutându-se.


O tiktok-eriță pe nume Klarissa Garcia a postat o captură de ecran dintr-o conversație cu prietena ei care lucrează la un restaurant de fițe din New York. Aparent, în restaurant tocmai își făcuseră apariția Selena și Zayn, ținându-se de mână si sărutându-se. Postarea nu conține imagini, însă a fost suficient ca zvonul să se răspândească rapid și să îi isterizeze pe fanii Selenei.

Vezi si: Harry Styles, filmat pe ascuns în vreme ce o săruta pe una din cele mai sexy femei. Cu ce vedetă se iubește în secret

 

Zvonul este confirmat și de o altă sursă a publicației Entertainment Tonight. “Selena și Zayn au ieșit la restaurantul SoHo din New York, aseară în jur de 10:30. Erau de mână și se sărutau. Majoritatea celor din restaurant nu i-au observat. Păreau că se simt bine împreună și era cât se poate de evident că erau la o întâlnire”, a spus sursa. 

Cu această ocazie, fanii au scos “de la naftalină” videouri vechi, în care Selena se declara fan Zayn.

 

@and1dmarryyouharry SELENA MY MAIN GIRL #selenagomez #selenaandzayn #zaynandselena #zaylena @Selena Gomez #onedirection #zaynmalik #zayn ♬ again - floreaudios

Selena Gomez este una dintre cele 18 persoane pe care Zayn Malik le urmărește pe Instagram. În trecut, artista ar fi avut o relație și cu fostul coleg de trupa al lui Zayn, Niall Horan.

 

Despre Zayn Malik se știe că are o fetiță cu supermodelul Gigi Hadid. Nu ar fi prima oara când Selena “atentează” la iubiții fetelor Hadid. Aceasta a avut o relație și cu The Weeknd, fostul iubit al Bellei Hadid.

  • Selena Gomez, văzută în timp ce îl săruta pe fostul iubit al lui Gigi Hadid, Zayn Malik

related posts

Modifică setările cookies