Ramona Gabor, surprinsă în rochie de mireasă! Modelul radiază de fericire: „Să iubești și să fii iubit”


Sora mai mică a Monicăi Gabor duce o viață de lux în Dubai, acolo unde este stabilită de ani buni. Și-a deschis între timp o afacere cu parfumuri, însă despre viața privată nu se știu foarte multe detalii. Marea a fost surpriza pentru fani să vadă pe contul său de Instagram un videoclip în care apare într-o superbă rochie de mireasă! Toți internauții au crezut că s-a căsătorit în Dubai în mare secret.


Ramona Gabor este cât se poate de rezervată atunci când vine vorba despre viața sa personală, însă de data acesta și-a șocat fanii cu ultima apariție pe rețelele de socializare. A  apărut într-o superbă rochie de mireasă, iar internauții au ajuns imediat la concluzia că s-a căsătoarit în mare secret în Emiratele Arabe. Mai mult decât atât, sora Monicăi Gabor a lăsat și o descriere la postare, care sugerează că este îndrăgostită până peste cap.

Filmarea în care apare într-o rochie de mireasă i-a pus pe gânduri pe urmăritori: „Să iubești și să fii iubit!”

Reacțiile admiratorilor la postarea Ramonei Gabor

Pe lângă mesajele în care a fost întrebată dacă a făcut sau nu marele pas se numără și multe aprecieri din partea oamenilor care nu și-au dorit neapărat răspunsuri, ci să o vadă în continuare fericită.

„Esti asa de finuta! Chiar ai o alura de printesa”, „Uau, Ramona arăți ca o adevărată prințesă din basm în rochia aia”, „Superbă!”, „Minunată!”, „E atât de frumoasă”, au fost doar câteva comentarii lăsate de admiratori la postarea Ramonei Gabor.

Parfumuri de lux „Gabor Prive” 

La începutul anului 2021, Ramona Gabor și-a deschis propria linie de parfumuri de lux, numită „Gabor Prive”. Inițial, modelul și-a dorit să facă un parfum special pentru mama sa, care să Îi poarte numele și să îi aducă aminte de cea care i-a dat naștere, dar proiectul s-a dezvoltat mai mult decât ar fi crezut.

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo doi ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult”, spunea Ramona Gabor, potrivit spynews.

Sursă foto: Instagram

  • Ramona Gabor, surprinsă în rochie de mireasă! Modelul radiază de fericire: „Să iubești și să fii iubit”

related posts

Modifică setările cookies