Cât costă un parfum de lux făcut de Monica și Ramona Gabor. Prețurile nu sunt pentru toată lumea


Monica și Ramona Gabor au scos pe piață o linie exclusivă de parfumuri de lux, iar femeile care își doresc să îl testeze trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă! 


De când s-au mutat din România, Monica și Ramona Gabor duc o viață lipsită de griji. S-au descurcat de minune în ultimii ani și se mândresc cu tot ceea ce au realizat, în special cu lanțul de parfumuri de lux. Poate unul dintre cele mai cunoscute arome este „I Am High on You”, pentru care doamnele și domnișoarele sunt nevoite să scoată din buzunare nu mai puțin de 179 de euro, mai exact 900 de lei.

Un alt parfum rafinat, semnat Monica și Ramona Gabor, este „I Am a Goal Getter”, care nu este cu mult diferit la preț față de primul amintit.

„Viața în Dubai este foarte bună, prin urmare mi-am construit majoritatea vieții de adult acolo, un oraș care este foarte sigur. De curând mi-am deschis un business. Am o afacere cu parfumuri, e brandul meu.

Sunt distribuite în mai multe magazine din Orientul Mijlociu. Personal, îmi doresc foarte mult să se dezvolte acest brand la nivel internațional, deși pe online în Europa merge foarte bine”, spunea Ramona Gabor în cadrul unui interviu.

Foto: Instagram

  • Cât costă un parfum de lux făcut de Monica și Ramona Gabor. Prețurile nu sunt pentru toată lumea

related posts

Modifică setările cookies