Irinel Columbeanu, înjosit de Mr. Pink! Ce i-a reproșat partenerul Monicăi Gabor: „Mi-a zis niște lucruri...”


Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă românească. La 12 ani după divorț, fostul om de afaceri de la Izvorani a vorbit deschis despre momentul în care a fost umilit de Mr. Pink, actualul partener al Monicăi Gabor.


Irinel Columbeanu a ajuns din nou în atenția publicului larg după ce s-a aflat că s-a mutat la azilul de bătrâni și că nu se poate întreține cu pensia pe care o are. Fostul om de afaceri a fost invitat la mai multe podcasturi în care a vorbit atât despre relația în care a rămas cu fosta soție, cât și despre Irinuca, fiica lor.

La un an după divorț, Monica Gabor s-a mutat în SUA, acolo unde l-a întâlnit pe Mr. Pink, un prosper om de afaceri. Având un copil cu Irinel Columbeanu, vedeta a fost nevoită să facă multe vizite în România, la una dintre ele fiind însoțită de Mr. Pink.

Afaceristul american i-a propus acestuia să își lase fiica să se mute peste Ocean pentru a putea avea el grijă de ea, iar de aici și până la un scandal de proporții nu a mai fost decât un pas, potrivit declarațiilor lui Irinel Columbeanu în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

„Am fost în 2016 și l-am cunoscut, după care am mai fost și în 2017 (n.r America). În 2017 voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine”, a spus fostul afacerist de la Izvorani potrivit sursei amintite.

Foto: Facebook, Instagram

  • Irinel Columbeanu, înjosit de Mr. Pink! Ce i-a reproșat partenerul Monicăi Gabor: „Mi-a zis niște lucruri...”

related posts

Modifică setările cookies