Ce studii are Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Mulți se așteptau să renunțe la școală după nuntă


Monica Gabor și-a început relația cu Irinel Columbeanu la doar 18 ani, când era încă elevă la liceu. Din acest motiv, oamenii se așteptau ca șatena să renunțe la studii, în favoarea dragostei, însă lucrurile au stat diferit. 


Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc, cei doi începându-și relația pe vremea când șatena avea doar 18 ani. În 2006, cei doi s-au căsătorit, iar în acel moment toată lumea credea că frumoasa Monica va renunța complet la studii. Totuși, lucrurile au stat complet diferit.

Monica Gabor a absolvit 12 clase și a obținut nota 9,27 la examenul de Bacalaureat. Aceasta nu s-a oprit aici cu educația, ci a decis să urmeze cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice, din cadrul SNSPA. Studiile universitare le-a încheiat cu nota 10, la programul de licență.

Deși deține o diplomă de specialist în comunicare, cu care ar putea să își înceapă o carieră în marketing, social media sau relații publice, Monica Gabor nu a profesat niciodată în aceste domenii. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a preferat să devină model și să își trăiască visul american în SUA, alături de noul ei partener de viață, Mr. Pink.

Sursă foto: Facebook

  • Ce studii are Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Mulți se așteptau să renunțe la școală după nuntă

related posts

Modifică setările cookies