Irinel Columbeanu, telefonul la control! Sub ce pseudonim o are trecută pe Monica Gabor


Irinel Columbeanu a ajuns într-un punct al vieții sale în care este complet neajutorat. Fostul milionar se află în acest moment într-un azil de bătrâni, la care nu își permite nici măcar chiria.


Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România, însă, odată cu trecerea anilor, a intrat în faliment. Fostul soț al Monicăi Gabor abia se descurcă să supraviețuiască din pensia infimă pe care o are, motiv pentru care cere ajutorul oamenilor care îl apreciază.

Recent, acesta a fost invitat de Serghei Mizil într-un livestream caritabil, unde fanii i-au oferit donații considerabile, care să îi poată achita chiria pe cel puțin o lună în azilul de bătrâni la care locuiește. 

În timpul live-ului care s-a viralizat rapid pe TikTok, Serghei Mizil i-a adresat mai multe întrebări fostului milionar. Printre acestea, au fost și câteva despre Monica Gabor, precum:

„Îți dorești să âncepi o nouă viața cu Monica?”, a întrebat Serghei.

Irinel a răspuns: „Da, normal, fiindcă este mama fiicei mele”.

Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu a avut telefonul la control și, astfel, s-a aflat cum o are trecută în telefon pe Monica: „Mami”.

Sursă foto: Irinel Columbeanu/Facebook

  • Irinel Columbeanu, telefonul la control! Sub ce pseudonim o are trecută pe Monica Gabor

related posts

Modifică setările cookies