Ce relație exista între Monica Gabor și șoferul acesteia, Voicu Pânzar


Monica Gabor și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc. Cei doi apăreau constant la evenimentele mondene de la acea vreme, în ținute scumpe și acompaniați, de cele mai multe ori, de șoferul familiei, Voicu Pânzar.


Monica Gabor și Voicu Pânzar, cunoscut de publicul larg drept Ricky Martin de România, s-au cunoscut în cadrul unui eveniment de modă. La acea vreme, ambii lucrau în domeniu, motiv pentru care Irinel Columbeanu s-a gândit că ar fi bine ca Voicu să devină șoferul familiei Columbeanu.

La acea vreme, în spațiul public au început să circule zvonuri privind o posibilă relație între șofer și frumoasa de la Izvorani. Aceste speculații porneau din cauza comportamentului Monicăi Gabor, aceasta comportându-se extrem de rece și distant atunci când se afla în fața lui Voicu.

În cartea „Apofenia” a lui Irinel Columbeanu, fostul milionar a dezvăluit că a existat un incident neobișnuit în timpul unei ședințe conduse de organizatorul evenimentului Transilvania Fashion. Potrivit relatărilor lui Irinel, Voicu a făcut un comentariu inofensiv în timpul discuției, iar Monica i-a răspuns brusc și sarcastic. Acest fapt a stârnit curiozități, inclusiv în mintea fostului milionar.

Mai mult decât atât, Irinel, imediat după ce a povestit acest moment, a scris:

„Asta nu înseamnă că Monica era perfectă”, a scris Irinel în cartea sa intitulată „Apofenia”.

Prin aceste cuvinte, el a subliniat că relația lor nu era fără cusur.

Sursă foto: Arhivă

  • Ce relație exista între Monica Gabor și șoferul acesteia, Voicu Pânzar

related posts

Modifică setările cookies