A slăbit 36 de kilograme în 5 luni și s-a transformat într-o bombă sexy


Mila Grițenko a devenit cunoscută printre celebritățile din Rusia, prin metoda ei de slăbire. Tânăra a dat jos peste 40 de kilograme în cinci luni și s-a transformat radical cu ajutorul operațiilor estetice. 


După experiența pe care a împărtășit-o pe Instagram, tânăra a primit întrebări despre metoda ei de slăbire de la mai multe vedete. După ce le-a împărtășit rețeta, iar rezultatul a fost mulțumitor, Mila a devenit foarte cunoscută. Acum are propria pagina de internet, prin care doritorii achiziționează programul ei de slăbire. 

Numită de presa rusă „nutriționista vedetelor”, Mila se bucură de o popularitate mare pe Instagram, unde a publicat mai multe poze din trecut. Ea recunoaște că nu avea stil, iar stima de sine era foarte scăzută.

„Acum câțiva ani, purtam doar haine largi, care să-mi ascundă șuncile. Eram grasă și fără stil, dar într-o zi am decis să-mi schimb radical viața”, spune ea. 

Tânăra nu s-a limitat doar la sport și dietă, dar a apelat la mai multe operații estetice, care au costat-o zeci de mii de euro: augmentare a sânilor, rinoplastie și implanturi fesiere. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Sursă foto: Instagram/ milagricenko

 

Vezi și: 

  • A slăbit 36 de kilograme în 5 luni și s-a transformat într-o bombă sexy

related posts

Modifică setările cookies